Tvätta husfasad innan målning

Tvätta husfasad innan målning för bästa hållbarheten

Oavsett hur bra färg du har använt till ditt hus kommer du vara tvungen att måla om det med jämna mellanrum. När färg och penslar är inköpta och du har en helg redo för målning, är det väldigt viktigt att förbereda huset genom att tvätta husfasad innan målning. Detta gör att gammal färg som suttit löst försvinner och därmed kommer den inte påverka den nya färgen. Det är även viktigt att tvätta husfasad innan målning för att få en jämn fin yta att måla på. När du tvättar och sedan även målar fasaden är det viktigt att du tänker på din arbetsställning. Se till att du har verktyg och ställningar som gör att du når över hela fasaden utan att behöva böja eller sträcka på dig. Att måla om sitt hus är mycket mera fysiskt krävande än många tror, se därför till att vara väl förberedd innan. När du sedan är färdig ska du även komma ihåg att sätta upp lappar för dig själv och din familj om att det är ett nymålat hus, för att ingen ska få färg på sina kläder.

(Visited 121 times, 1 visits today)