Ska du välja färg eller tapet för badrum

Om du håller på att renovera huset eller bara göra om i badrummet, har du en spännande tid framför dig. Det kan såklart vara stressigt och verka som en uppförsbacke när det kommer till att renovera. Det är många val som ska göras. Dessa val handlar om design och om vilka material som är mest praktiska. Just när det gäller badrum måste man vara lite extra försiktig. Rummet kommer regelbundet att utsättas för fukt. Att välja en tapet för badrum kan vara svårt just på grund av de fuktproblem som kan uppstå. Dock finns det en enkel lösning. När du väljer tapet för badrum istället för till exempel kakel, ska du fråga om badrumstapeter specifikt. Dessa är speciellt anpassade för att kunna klara av fukt över en längre tid. Var noggrann när du målar om hemma så slipper du göra om det. Detta gäller speciellt i fuktiga rum där färgen annars kan släppa för tidigt. Det duger inte med vilken färg som helst, du ska ha en särskild våtrumsfärg.

(Visited 146 times, 1 visits today)