Bra färg till huset

Har du köpt ett hus via en Fastighetsmäklare i Kalix eller på något annat ställe i Sverige? Är huset i stort behov av att målas om? Här får du tips om färger som kan vara bra att välja då. Att välja rätt färg (här baserat främst på trähus, men även till andra hus) är alltid viktigt, och tyvärr håller inte alla färger måttet idag. Generellt sett kan sägas att välkända märken ofta har bra färger som håller länge och dessutom är ett bra val för miljön, men så är inte alltid fallet. Beckers och Alcro uppfyller de flesta kraven på riktigt bra färger, men även Flügger har en del bra färger. Viktigt är att du frågar dig själv hur viktiga aspekterna hållbarhet efter du har målat färgen på huset, hur täckande färgen är samt miljövänlighet är för dig.

Trävägg i rött

(Visited 1 times, 1 visits today)