Lacka bilen själv

Om det är en bra idé att lacka bilen själv beror på om du har relevant erfarenhet och vilket resultat du förväntar dig. Eftersom du läser här är du förmodligen ingen expert på ämnet. Har du en ny bil som du vill ta väl hand om och bevara andrahandsvärdet på är det bästa om du kan göra jobbet tillsammans med en expert, exempelvis en kompis som har jobbat med att lackera bilar. Om du inte har den möjligheten kan du titta på instruktionsvideos på Youtube som förklarar i detalj hur du ska göra. Träna gärna på något annat än din bil först så du vet att du kan lägga ett jämnt färglager. Med en dålig omlackering kan resultatet bli att bilen ser värre ut än innan. När lacken väl är på plats kan det vara dags att tänka på annat som behöver fräschas upp och exempelvis installera nytt grenrör till bilen.

Med fräsch lack känns bilen som ny

(Visited 1 times, 1 visits today)