Vi har flyttat och behöver hemförsäkring

Äntligen har jag fått min nya lägenhet. Jag har väntat i kö i flera år. Det är mycket att tänka på vid inför den stundade flytten, allt från möbeltransport till hemförsäkring. Jag är mycket glad att det finns hjälp med hemförsäkring. jämför dem på Insplanet och vips går att se vilket bolag som erbjuder det bästa priset utifrån de villkor jag bestämt mig för. Försäkringar är ju mycket viktigt men inget som jag är jätteinsatt i. Ibland kan man tydligen få rabatt via fackföreningar och annat vilket gör att jag nu undersöker allt. Jag vill vara bra försäkrad men naturligtvis till det allra bästa priset. Som sjukpensionär är det svårt att hitta försäkringsbolag som är villiga att hjälpa till. Känns som försäkringar enbart är för friska. Det ska iallafall bli skönt att flytta till lägenhet eftersom det tär på kroppen att sköta om en stor villa.

Vårt egna hem

(Visited 1 times, 1 visits today)