Måla trägolv

När man är i renoveringstagen så tänker man oftast på de stora bitarna som väggar, tak, kök, fasad men man bör också tänka på golven. Det är ju inte alltid man vill byta till helt nya golv. Har man ett helt trägolv som bara behöver lite omtanke så går det alldeles utmärkt att måla det. Man kan ju även lacka det om man så vill men tanken är i alla fall att spara på både material och pengarna. När man ska måla ett golv så ska man tänka på vilken färg man väljer så att man inte väljer en som inte passar med övriga huset eller lägenheten. Det blir fantastiskt snyggt med ett ljust golv som kanske bara är laserat. Då finns ju möjlighet att lägga ett mönster i en något mörkare ton. Mandala är ju väldigt populärt nu. Oavsett vad man ska renovera så är det bra att ha en personförsäkring olycksfall. Man vet ju aldrig vad som kan hända.

Bara mönstret som fattas, snyggt va?

(Visited 1 times, 1 visits today)