Försöker sätta mig in i ny teknik

Som före detta målare och hemmafixare använder jag mobilen ofta för att söka efter olika produkter och annat som jag använder för att måla och fixa hemma. Bland annat brukar jag gå in på olika nätbutiker och jämföra produkter och priser. Jag brukar också handla en del på nätet. Men på senare tid har jag funderat allt mer kring det här med mobilen och säkerhet. Man läser ju lite då och då om ID-kapning och andra saker som man kan drabbas av. Så nu har jag börjat titta närmare på protectme som är en tjänst som skyddar ens personuppgifter, ens konton och ens ID. Det här låter som en perfekt tjänst för mig som använder mobilen och datorn mycket och som är orolig för att få mina uppgifter kapade. Jag ska läsa på lite mer om tjänsten och sedan har jag tänkt att prova den under en tid.

Säkerhet är viktigt när det gäller mobiltelefoner

(Visited 1 times, 1 visits today)