Färg till bilar

Min bil är faktiskt en väldigt stor del av mitt liv, som för de flesta bilägare. Jag använder den dagligen och som gammal målare har jag kört runt en hel del med färgburkar och arbetsverktyg. Då är det viktigt att ha ett fordon som man trivs med. Jag tycker att ens bil ska spegla ens personlighet, och även om man inte har råd med den dyraste eller snyggaste bilen kan färgen eller lacken göra bilen mer personlig. Jag köpte vinterdäcken som jag har tänkt på ett tag nu, och då känns det inte mer än rätt att karossen ska få sig en omgång också. Jag funderar på en ljusgrön eller grågrön färg, kanske med inslag av lite metallic. Det är enkelt, syns lagom mycket och känns modernt. Dessutom försvinner alla smårepor som uppstår när man har haft bilen ett tag, vilket ju gör stor skillnad oavsett vilken färg jag väljer. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra.

En bil med riktigt sliten lackering
En lacknyans som jag gillar

(Visited 1 times, 1 visits today)