Måla över nikotinfläckar

Jag har mött många oroliga rökare genom åren. Glädjande nog verkar allt fler fimpa för gott, men trots detta är det ett vanligt problem med nikotinklädda väggar, det är ju inte särskilt charmigt! Det är ju som tur är ingenting man behöver oroa sig för, jag talar av erfarenhet! Min gamla farbror brukade sitta i köket dagarna i ända, alltid med en nytänd cigg mellan fingrarna. Vi brukade pika honom om hur eländig den eventuella utflyttningen skulle bli. Jag visste det inte då, men det skulle ju förstås bli jag som då målade om hela hans lägenhet! Det gick i alla fall hur bra som helst! Man börjar med att rengöra ytan med ett medel särskilt lämpat för tobak, jag fick göra ytterligare en omgång med detta innan jag tog vanligt rengöringsmedel. När man rengjort noggrannt är det viktigaste och roligaste steget kvar: måla med en spärrande färg och sedan är väggarna redo! För att slippa denna procedur igen kanske man ska testa en elcigg?

Dags att fimpa?

(Visited 1 times, 1 visits today)