Det där nödvändiga besväret kring bil

Tänk om livet ändå kunde bestå av bara roliga och lätta saker, vad trevligt allt vore. Tyvärr är det ju inte så. Jag är en ganska lättsam person som försöker ta det mesta med ro men även jag tycker saker är jobbiga emellanåt. Det handlar om världsliga ting så inget som får världen att falla samman men saker som ändå gör att det läggs ett litet moln ovan mitt huvud. just nu är det en ny katalysator till bilen som tar bort lite av min glädje. Bilen, det där nödvändiga ontet som emellanåt kostar massor av pengar men som man ändå behöver för bekvämligheten att ta sig runt på ett smidigt sätt. Att den går sönder får man ju såklart räkna med men det som är jobbigt är såklart pengarna det kostar att fixa, de lägger man ju mycket hellre på billack för att få roliga och unika färger. Läs gärna de tidigare inläggen om just billack här på bloggen.

Verktyg hängande på vägg
Mekande under bil

(Visited 1 times, 1 visits today)