Hur man målar om en båt

Jag målade om min båt i förra veckan. Det är en ganska stor båt och dyr att måla om så jag lånade 10000 för att ekonomin skulle räcka till. Hursomhelst, när du målar om en båt så är förarbetet viktigt. Det är där du lägger grunden till hur bra resultatet ska bli. Börja med att rengöra, slipa och laga eventuella skador. En förutsättning är också att du pysslar på ett ställe som är torrt och dammfritt, eftersom kondens innan färgen har torkat får förödande inverkan på resultatet. Använd roller och pensel när du målar men var inte själv. Man bör vara två som arbetar. En rollar ut färgen medan den andra omgående jämnar ut den med pensel. Det bör göras för att färgen annars lätt rinner och bildar fula ränder. Använd andningsskydd med kolfilter vid målning. Det gaser som frigörs vid målningen är giftiga.

En färgglad båt

(Visited 1 times, 1 visits today)