Med inspiration från Toscana

I somras när jag fyllde år överraskade min fru mig rejält med en resa. Den gick till Toscana där vi bodde fint, åt gott och besökte trevliga vingårdar. Vin är en passion som jag och min fru delar så den här resan blev verkligen ett minne för livet för oss båda. Om du är intresserad läs om vin här. I Toscana finns många goda druvsorter men klassiska Sangiovese är min favorit. Nu har vi beslutat att göra om terassen med italiensk förlaga. Jag måste erkänna att jag kan ha tagit mig vatten över huvudet för det är svårt att få fram de rätta nyanserna när det gäller färgsättningen. Fråga mig allt om faluröd men den mjuka och varma terracottafärgen vill inte infinna sig. Jag får något beige som är för kall eller så blir den för röd. Är det någon läsare som har ett tips?

Vinflaskor på ett bord

(Visited 1 times, 1 visits today)