Jag har varit på släktkalas

För inte så länge sedan var det en av mina kusiner som fyllde 60 är och det ställdes till stort kalas. Jag bor en bra bit ifrån min kusin så jag tog mig en långhelg och stack iväg redan på torsdagen även fast kalaset inte skulle vara förrän på lördagen. Jag kom fram till min kusin och hans fru och det var så trevligt att träffas igen och prata gamla minnen. På lördagen kom det massor av gäster för att fira jubilaren och det var både släktingar jag inte sett på länge och en hel del gamla vänner. En av gästerna var en annan kusins barn och han har nyligen fått en plats som lärling hos en målarfirma så vi hade verkligen en hel del att prata om! Efter lärlingstiden funderar han på att starta eget och jag tipsade honom om Svea Ekonomi. Han var tacksam över mina råd och sa att nu så har han fått många fina tips inför framtiden.

Människor på kalas
Målare framför vägg

(Visited 1 times, 1 visits today)