Måla på nytt betonggolv

Garaget är kanske inte den plats i hemmet som vi målar om så ofta, men då och då behövs det en uppfräschning. Att lägga ett betonggolv i garaget är nästan en självklarhet med tanke på hur tåligt materialet är. Det är ett utrymme där vi förvarar massor av olika föremål, allt från fordon och gräsklippare till bensindunkar och sportutrustning. Tänk på att oavsett om det är bil- eller Mc däck ska de aldrig ligga direkt på golvet eftersom temperatur, smuts och tryck förstör dem. När du lägger ett betonggolv är det viktigt att det blir en jämn yta och innan du målar din önskade färg måste golvet ha torkat helt. Det kan ta några månader och bäst är att känna efter genom att repa med en skruvmejsel att det inte släpper i ytskiktet. Golvet måste såklart vara helt rent men också torrt annars kommer färgen att släppa. Lycka till!

Ett tomt garage
En grön motorcykel

(Visited 1 times, 1 visits today)