Måla på rätt sätt

Är det något som jag önskar att jag fick lära mig mer om under min yrkesverksamma period i livet så är det ergonomi och hur man målar på rätt sätt för att inte slita kroppen för mycket. Idag kan man få massage på jobbet, men det var inte något som pratades om alls på min tid (åtminstone inte där jag jobbade). Istället slet vi ut våra kroppar dag efter dag utan att veta bättre. Att måla om en eller flera väggar kan verka enkelt, men det kräver bra hållning för att inte rygg och nacke ska ta skada. Det kräver också ett par riktigt bra skor och att du tar en paus med jämna mellanrum. Kom också ihåg att inte sträcka dig för mycket, utan använd hellre bra redskap eller en stege om du vill komma åt i hörn dit du egentligen inte når. Massage borde vara ett givet inslag i de flesta yrken där kroppen tar stryk, tycker jag. Missförstå mig inte – jag älskade mitt jobb, men slitigt var det också.

Redskap när du ska måla om

(Visited 1 times, 1 visits today)